Welcome to ExtreamWeb

Locul perfect pentru tine!
Register Now
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[TUTORIAL]Cum pornesc Windows 7 fara sunete

Discussion in 'Zona IT' started by Virgil Adrian, Sep 16, 2017.

 1. Virgil Adrian

  Virgil Adrian Membru nou Membru GCOM

  11
  1
  3
  Ca si motive pentru care a-ti dori sa porniti Windows 7 fara sunete cred ca ar fi nenumara, fie ca este vorba de a asculta aceeasi melodie care la un moment dat devine enervanta, pana la a nu trezii copilul sau sotia dimineata.

  Deci, daca motive sunt atunci iata si cum puteti obtine o boot-are a sistemului de operare Windows 7 fara sunete:

  • Mergeti in Control Panel (apasati click pe butonul Start -> Control Panel) ->Sound
  • Mereti pe tab-ul Sounds
   • Jos de tot aveti o casuta intitulata: “Play Windows Startup sound“, daca o deselectati la incarcarea windows-ului nu se vor mai auzi nici un sunet.
   • Tot de aici daca doriti puteti sa schimbati si melodiile in Windows 7 cu ce vreti voi. Pentru a schimba o melodie pur si simplu navigati in lista de melodii, alegiti-o pe cea care va intereseaza si mergeti pe butonul “Browse“. Alegeti melodia dorita (din pacate nici in windows 7 Microsoft-ul nu a reusit sa schimbe format melodiilor suportate) dar numai in format wav si ii dati Apply si OK.

    Tot aici aveti posibilitatea sa va creati voi o tema de sunete daca as putea sa ii zic asa prin simpla apasare a butonului Save As din dreptul optiunii Sound Scheme – Windows default.
    Nu uitati:

    – pentru a putea personaliza gama de sunete din Windows 7 sau Windows Xp trebuie neaparat sa aveti melodiile sau bucatile de melodii in format wav.

    Pentru a convertii un fisier MP3 in format WAV rapid si fara a instala vrun program iata aici un site care stie sa faca acest lucru pentru voi: You must be registered for see links

   • Sursa:tutorialepc.ro
   

Share This Page